1. COMPO
  2. Ghiduri
  3. Îngrijirea plantelor
  4. Elementele de bază

Toată lumea începe cu lucruri simple

Elementele de bază

Nu aveți experiență în îngrijirea plantelor și a grădinii? Nimeni nu s-a născut învățat. Dar, dacă urmați câteva reguli simple de bază, veți porni pe calea cea bună și veți ajunge să vă pricepeți foarte bine la grădinărit. Aflați aici ce trebuie să știți pentru a începe.

Rubrică

Plantarea corectă

Plantarea este temelia cultivării plantelor cu succes. Aflați chiar aici ce trebuie să rețineți și trucurile care le oferă plantelor dumneavoastră un început perfect.

Rubrică

Udarea

Apa este fundamentală pentru toate formele de viață. Însă cantitatea de apă și frecvența cu care trebuie udată o plantă poate să varieze foarte mult. Tipul udării trebuie să fie, de asemenea, adaptat nevoilor plantei. Aflați aici elementele de bază pe care trebuie să le cunoașteți

Rubrică

Grădinăritul organic

Doriți să susțineți insectele benefice în grădina dumneavoastră și să ajutați animalele să supraviețuiască iernii? Protejarea albinelor este foarte importantă pentru dumneavoastră? Dacă da, aflați aici tot ce puteți face pentru a da o mână de ajutor naturii.

Rubrică

Solul și compostul

De ce sunt atât de multe tipuri de pământ pentru ghiveci? Care sunt diferențele dintre ele și ce beneficii oferă? Ce este compostul mai exact și cum îl pot folosi? Vă răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor pe care le aveți despre pământ și despre compost.

Rubrică

Fertilizatori și protecția plantelor

De ce au nevoie plantele de fertilizatori și ce trebuie să reținem atunci când fertilizăm? Care este modul corect în care se folosesc produsele din plante pentru a obține efectul dorit? Aflați răspunsurile aici.

Distribuie

compo image

COMPO. Plante frumoase pur şi simplu

Află mai multe despre firma noastră