1. COMPO
  2. Ghiduri
  3. Îngrijirea plantelor

Informații cuprinzătoare

Îngrijirea plantelor

Indiferent că este vorba de informații de bază sau de sfaturi de la profesioniști pentru gazon, plante de interior, de pe balcon sau din grădină, găsiți aici tot ce trebuie să știți despre plantarea inițială și despre îngrijirea de zi cu zi din fiecare sezon.

Rubrică

Elementele de bază

Nu aveți experiență în îngrijirea plantelor și a grădinii? Nimeni nu s-a născut învățat. Dar, dacă urmați câteva reguli simple de bază, veți porni pe calea cea bună și veți ajunge să vă pricepeți foarte bine la grădinărit. Aflați aici ce trebuie să știți pentru a începe.

Rubrică

Grădini și plante de grădină

Indiferent că este vorba de o grădină pentru bucătărie, de o grădină ornamentală sau de o grădină mică, orice oază verde, cu caracteristicile sale, are nevoie de îngrijire, iar fiecare plantă nouă vine cu noi cerințe. Aflați aici ce trebuie să știți despre îngrijirea grădinii.

Rubrică

Gazonul

Nu toate tipurile de gazon sunt la fel. Sunt persoane care le consideră un simbol al suburbiilor, în timp ce alții le văd ca pe un spațiu pentru sport și joacă. Fiecare are alte pretenții de la gazonul său, însă un lucru nu se schimbă, indiferent de situație: Acesta trebuie să fie îngrijit. Aflați aici cum puteți face acest lucru.

Rubrică

Plantele de balcon și la ghiveci

Nu aveți neapărat nevoie de o grădină pentru a putea fi mândrul proprietar al unei oaze de verdeață. Există o mulțime de opțiuni de flori de un verde luxuriant, pline de culoare, pe balconul sau pe terasa dumneavoastră. Convingeți-vă!!

Rubrică

Plante de interior

Adăugați o notă de verdeață în căminul dumneavoastră cu ajutorul plantelor de interior. Aflați aici în ce camere este bine să puneți diferitele tipuri de plante și cum puteți asigura cea mai bună îngrijire pentru colegele dumneavoastră cu frunze verzi.

Distribuie